Link til Google Maps">
Gammel Ålbo Camping - Gammel Ålbo


Gammel Ålbo er ikke alene et hyggelig sted og opholde sig, det er også er fremragende dykkersted. Lillebælt byder på mange gode divesites og Gammel Ålbo er et af dem.

Det nemmeste er og parkere ved Gammel Ålbo Camping ( hvilket koster et lille gebyr til camping fatter, til gengæld kan man benytte skyllefaciliteterne samt toiletter ).
Ved campingpladsen finder man en dykkervenlig bro der fører ud til en fornuftig dybde af et par meter. Herfra er det så bare og svømme en smule længere ud og tage skråningen ned på en 10 - 14 meter.

Typisk er stedet, som resten af lillebælt, relativ strømfyldt og det nemmeste er og lade sig drive med strømmen og nyde den bevoksede bund, med store sten placeret her og der. Der er en del liv på bunden og man skal ikke lede længe for at støde på store havkarusser, fladfisk, panserulk, ulk og torsk. En stor del af fiskene gemmer sig blandt de store sten, så vil man filme og tage billeder er det en go ide og lægge sig på lur omkring dem.

Gammel Ålbo byder på det mest spændende på lavere vand, der er dog mulighed for at tage den længere ud i bæltet og der skulle der efter sigende være dybde på helt op til 80 meter ( alt i alt tror jeg dog personligt at 40 - 50 er maks. )

Gammel Ålbo byder på hygge og gode dyk, desuden er det en rar feature at man kan få skyllet sit udstyr på stedet. Derudover er det et sted hvor man tit møder andre dykkere.

For finde Gammel Ålbo følg linket herunder til Google Maps

Link til Google Maps